17. září 2009

Smutný konec jednoho blogu

Před časem se na internetu objevil blog mladého studenta. Publikované články byly občas psány s mladickou rezolutností a často i naivitou, přesto jsem se zájmem sledoval, kam se tento sympatický blog a jeho autor budou vyvíjet.

Bylo zajímavé sledovat počáteční nadšení mladého autora, které přímo vyzařovalo z některých článků.

Nadpisy hovoří jasně:

AdSense – jak na maximální účinnost, následovalo ještě optimističtější Přišla mi výplata od Google AdSense! a Jak ještě více zvýšit příjmy s AdSense nebo odvážné a smělé Jaké mám plány na prázdniny?

Potom přišel zlom Jak mi Google zablokoval AdSense účet a Výdělek pomocí PPC už nemá smysl.

Následoval smutný a předem odhadnutelný konec Skončil jsem s blogováním.

Škoda, ne vždy jsem s Vydrusem souhlasil, ale byl mi sympatický.

5 komentářů:

  1. A znáš třeba můj blog? x))

    Jinak souhlasím. Je to celekm škoda. Jde totiž na střední a moc času tedy mít nebude a tak přestal blogovat. I tak to ale neznamená konec všeho. Blogů je dost. Zkus kouknout třeba na můj seznam (http://tomaserlich.cz/uzitecne-www-stranky/#blogy) snad tam najdeš něco fajn.

    OdpovědětVymazat
  2. Ale jo, Vydrus měl fajn blog. Sice ze sebe dělal trochu víc než byl. Ale alespoň se člověk pobavil a i jsem s ním někdy souhlasil.

    OdpovědětVymazat
  3. To Carl114 > Tvůj blog samozřejmě znám. Mám dojem, že jsem na něj narazil někde v komentářích právě u Vydruse.

    OdpovědětVymazat
  4. Daleko víc si vážím lidí, kteří mají názor a nebojí se ho sdělit, než těch, kteří ho nemají. Vydrus měl názor a byl upřímný. Že blog prodal je fakt škoda, protože mě ho bavilo číst. A blogů, které jsou ke čtení, fakt moc neznám.

    OdpovědětVymazat
  5. http://pvogl.cz/, http://www.latrine.cz/, http://kandera.net/blog/, http://www.zedjunior.com/, http://weblog.jakpsatweb.cz/, http://madinblack.com/, http://tomaspotesil.cz/, http://www.smain.cz/, http://www.koubovi.cz/ ...

    OdpovědětVymazat