13. září 2011

Odhalený podvod nebo skvělé promo

Po nedávné sebevraždě Webtrhu, našeho nejlepšího fóra o internetovém podnikání se vyrojila spousta jeho klonů. Jedním z nejdynamičtěji se rozvíjejících byl Webfair pod vedením Lelkouna.

Včera se na Webtrhu objevilo senzační odhalení Lelkounových "temných" rejdů. Na Webfairu se k tomu ihned rozproudila tato zajímavá diskuze, která nakonec vyústila v prodej celého Webfairu dvěma velkým rybám.

Celé to na mě tak trochu působí jako předem připravená a velmi dobře promyšlená akce. Takové promo stojí za to.

Přesto přeji mému oblíbenému Webfairu pod novým vedením mnoho úspěchů a řadu spokojených a v příjemné atmosféře diskutujících uživatelů, tak jako tomu na Webfairu bylo doposud.

1 komentář:

  1. Člověk si založí fórum, pak si v něm přihazuje a najednou se o tom ve fórech diskutuje jako by to byl největší hit roku. Asi jsem nějak vyrostl, ale přijde mi to hloupý. Pokud to člověka nijak neuráží nebo nepoškozuje tak takové kraviny nemá cenu vůbec řešit.

    V životě jsou přece důležitější věci. Jinak ohledně majitele Webtrhu... no je to jeho věc, ale prostě hází špínu na konkurenta a to je ubohý (přitom si za demenci svého fóra může sám).

    OdpovědětVymazat