28. června 2011

Google to zase spočítal

Včera proběhl update hodnoty GTPR. Na řadě fór se opět, jaky vždy při přepočtu, rozeběhla zbytečná, stále se opakující a hlavně nic neřešící diskuze.

Abych nezůstal stranou tohoto kolotoče, také jsem ranky některých mých webů zkontroloval. Zdá se, že Google opět přidělování hodnoty ranku trochu zpřísnil. Už ani na jednom webu nemám GTPR 4/0, všechny poklesly na 3.

Potěšitelné je to, ža ranky naskočily i zcela novým webům, jednomu dokonce z 0 na 3.

3 komentáře:

  1. Jojo, Google jede výborně...

    ...kdežto seznam... eheh...

    OdpovědětVymazat
  2. Já bych nebyl tak přísný. Seznam si myslím vede docela dobře. Je to prostě náš vyhledávač. Google používá celý svět a díky tomu má mnohem více příjmů, možností a využití. To se prostě nedá srovnávat.

    Ohledně Pageranku, je to tak, že máš zřejmě méně odkazů na stránce, někdo smazal odkaz nebo článek. Výpočet Pageranku se nijak neupravuje. Prostě jde o to kolik odkazů vede na tvé stránky a jaké mají hodnoty.

    OdpovědětVymazat
  3. Velmi bych doporučil půjčovací služby pan pedro každé osobě, která potřebuje finanční pomoc, a udrží vás na vrcholu vysokých adresářů pro jakékoli další potřeby. Ještě jednou chválím sebe a své zaměstnance za mimořádný servis a zákaznický servis, protože to je pro vaši společnost velkým přínosem a příjemným zážitkem pro dlužníky, jako jsem já. přeji vám do budoucna vše nejlepší.mr, pedro je nejlepší způsob, jak získat snadnou půjčku, zde je jejich e-mail .. pedroloanss@gmail.com děkuji za pomoc s půjčením ještě jednou v mém upřímném srdci, jsem navždy vděčný.

    OdpovědětVymazat